Нова пошта запровадила нову послугу: про що йдеться та скільки коштує



"Нова пошта" запустила нову послугу, яка є зручною та корисною для всіх клієнтів. Тепер кожен може відправити закриту посилку прямо з поштового відділення.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Скільки це коштує

Тепер ви можете відправити нерозпаковану посилку з відділення "Нова пошта". Кур'єрська служба запакує її для вас. Вартість цієї послуги складає всього 15 грн, незалежно від розміру посилки.

У цю суму входить вартість коробки та пакування, а також додаткові матеріали, необхідні для крихких пакунків, такі як поліетиленова плівка, стрейч-плівка та папір.

Важливо, що пакування документів є абсолютно безкоштовним. Послугою можна скористатися, заповнивши онлайн-форму на національному мобільному додатку "Нова пошта" для поштових відділень.

Поштовхом до розробки цієї послуги стали звернення клієнтів, які зазначали, що їм незручно пакувати посилки, які доставляються з поштового відділення додому. Ми хочемо зробити користування поштовим відділенням максимально простим і зручним для всіх наших клієнтів", - говорить менеджер Богдан Шестопал.

Як замовити послугу

1. Щоб скористатися послугою, потрібно cтворити електронну накладну на відправлення в додатку "Нова Пошта".

2. Вказати тип посилки.

3. Активувати послугу "Посилки".

4. Вибрати платника (відправника або одержувача).

5. Розрахувати вартість.

6. Передайте закриту посилку до поштового відділення та закрийте скриньку.

Коли клієнт підтверджує отримання посилки, відправник автоматично отримує повідомлення і надсилає кур'єру заявку на отримання посилки.

Після цього кур'єр перевіряє, в якому відділенні знаходиться невідкрита посилка, у мобільному додатку "Нова Пошта", призначеному лише для кур'єрів.

"Кур'єр приїжджає у відділення зі спеціальною сумкою, в якій знаходиться необхідне пакувальне обладнання (коробки різних розмірів, пакети, наповнювачі тощо). Кур'єр пакує, роздруковує та маркує посилку на місці, не виходячи з поштового відділення, щоб уникнути втрати посилки", - розповідають у прес-службі.

Потім посилка потрапляє до сортувального центру, звідки її вилучають.

Важливо, що якщо клієнт не здає посилку в поштове відділення протягом 24 годин з моменту формування електронного інвойсу, система автоматично анулює посилку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW