Ситуація з електропостачанням може змінитися будь-який час у будь-якому регіоні - Чернівціобленерго



Сьогодні Буковина працює без обмежень споживання електроенергії, але ситуація в будь-який момент може змінитися.

Вранці 16 лютого Чернівціобленерго повідомило, що сьогодні для Буковини також немає лімітів споживання електроенергії. Тому вимикати світло не планують. 

Проте ситуація в енергосистемі залишається непевна. Адже сьогодні вночі росіяни знову атакували об'єкти енергетичної інфраструктури, у кількох областях є потрапляння. Зокрема, на Львівщині, Кіровоградщині, Дніпропетровщині.  

За інформацією Укренерго, посилаючись на дослідження польової групи організації Conflict Armament Research (CAR), окупанти використовують іранські дрони спеціально модифіковані для завдання ударів по об’єктах енергетики. Зокрема задокументовано боєголовку іранського одноразового БПЛА Shahed-131, яка скомпонована так, щоб давати кілька ефектів при ураженні цілі. Ударна частина основного заряду містить вторинні заряди для нанесення додаткової шкоди об’єкту атаки.

Тому ситуація з електропостачанням може змінитися будь-який час у будь-якому регіоні країни. 

Обленерго нагадує, що відсутність електроенергії у вашій домівці може бути з кількох причин: планові роботи в мережах, можливі аварійні ситуації на лінії та несправна проводка.

Про планові та аварійні відключення дізнайтеся тут.

Читайте: росіяни випустили вночі по Україні 32 крилаті ракети, половину з них збили Повітряні сили

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW