У Миколаєві будуть судити чергову колаборантку



У Миколаєві судитимуть місцеву мешканку, яка збирала та передавала представникам держави-агресора інформацію про боєприпаси та переміщення ЗСУ.

Як повідомляє Миколаївська обласна прокуратура, у серпні зловмисниця поширила попередньо зроблені нею фотознімок та відеозапис із зображенням елементів військового літака, що переміщувались військовим вантажним автомобілем по місту.

А наприкінці серпня та у вересні минулого року поширила повідомлення з інформацією про переміщення озброєння по Миколаєву, достовірно розуміючи, що вказана інформація збирається для подальшої передачі державі, що здійснює збройну агресію проти України.

Вказане повідомлення було розміщене в якості відповіді на повідомлення адміністратора антиукраїнського телеграм-каналу щодо необхідності надсилання такої інформації. 

Крім того, зловмисниця всіляко підтримувала російських загарбників, заперечуючи збройну агресію рф проти України.

Так, під час особистої переписці з одним із користувачів антиукраїнського телеграм-каналу на повідомлення про ситуацію у місті вона зазначила - "Подождите, у нас воды нет, отопления не будет, т.к. эти идиоты хотят солёную воду в систему залить, свет вырубят. А потом прийдут нормальные правители - русские и наведут порядок, так в первых рядах такие будут кричать за них и паспорта получать)) ждемсс переобувания))".

Жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Колаборантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років. 

Нагадаємо, у Миколаєві судитимуть завідувача кафедри одного з вишів міста, доктора наук державного управління, кандидата політичних наук, який допомагав окупантам та був псевдореформатором так знаної "Миколаївської народної республіки".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW