Побив жінку кочергою: житель Одеської області постане перед чудом



Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно 38-річного жителя Подільщини за побиття співмешканки. Дії правопорушника слідчі кваліфікували як умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я. За вчинене чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася напередодні 2023 року, коли співмешканці посварилися на побутовому ґрунті. Під впливом горілки чоловік вирішив підкріпити аргументи силою – схопив металеву кочергу і почав бити жінку по голові та руках, якими вона намагалася захиститися. Про побиття 39-річна потерпіла повідомила до поліції.

Судово-медичної експертизи визначила, що частина тілесних ушкоджень потерпілої, а саме множинні забої та садна голови і верхніх кінцівок є легкими, а от перелом правої кисті відноситься до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчий поліції під процесуальним керівництвом Любашівської окружної прокуратури висунув зловмиснику звинувачення у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України, тобто в умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні.

Підкреслимо, що подібне правопорушення карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до трьох років.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW