Виламували вікна в будинках і виносили речі: в Одесі затримали двох крадіїв



В Одесі поліцейські затримали двох місцевих чоловіків за підозрою у скоєнні крадіжок із домоволодінь містян. Зловмисники винесли майно з двох приватних будинків, що на вулицях Святослава Ріхтера та Тетяни Тес. За це їм загрожує позбавлення волі.

Про таке повідомили у пресслужбі поліції.

Правоохоронці встановили, що правопорушники вистежували, коли господарі вийдуть із дому, після чого виламували вікна в оселях і виносили речі. З одного маєтку вони викрали плазмовий телевізор із ноутбуком, а з іншого – газовий котел.

За скоєння цих правопорушень оперативники затримали двох одеситів віком 27-ми років. За місцем мешкання чоловіків правоохоронці виявили телевізор та котел, які ті планували продати, ноутбук на той час вони встигли реалізувати. В якості речових доказів поліцейські вилучили також знаряддя вчинення злочину – металеву фомку.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у злочині, передбаченому ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку, поєднану із проникненням у житло, вчинену за попередньою змовою групою осіб та в умовах воєнного стану, чоловікам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. За клопотанням слідчих, одного підозрюваного суд вже помістив під варту, наразі вирішується питання щодо застосування запобіжного заходу відносно іншого», - повідомив слідчий відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Максим Чабаненко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW