Пункти незламності працюють цілодобово: ситуація у Мирнограді



Ситуація в громаді повністю контрольована Військовою адміністрацією. Про це повідомляє прес-служба Мирноградської МВА.

За минулу добу пожеж та надзвичайних подій на території громади не було.

Фактів щодо постраждалих не зафіксовано.

Керівництво працює 24/7.

Пункти Незламності працюють цілодобово. 

За минулу добу звернулось 50 мешканців громади.

Водозабезпечення

Набрати фільтровану воду є можливість: ЗОШ №1, ЗОШ №4, ЗОШ№10, ДПРЧ-52.

Електропостачання

Минулої  доби в зв‘язку з необхідними заходами безпеки о 08.50  енергетики превентивно вимкнули електроенергію в області. Такі ж заходи були прийняті у багатьох інших містах України. Це робиться для того, щоб мінімізувати негативні наслідки для енергетики у разі прильотів.

Відповідно, в громаді були знеструмлені котельні, які оперативно були переведені на роботу від генераторів. З 14:00 енергетики почали відновлювати електропостачання та всі об'єкти почали виходити на штатний режим роботи.

Теплопостачання 

В місті всі котельні працюють.

Вчора через порив на теплотраси деякий час були перекриті:

- буд.2,4,6,8 пров Львівський;

-  буд. 7, вул.Новаторська.

УКРПОШТА з 08.00 до 16.00 працюють всі відділення, крім п/в вул.Гірнична.

«Гуманітарний центр» : 095 211 15 99.

Вчора  американська організація Global Empowerment Mission за фінансової підтримки фонду Howard G. Buffett привезла в Мирноградську громаду 960 гуманітарних наборів.

170 наборів отримали мешканці с.Рівне, 790 наборів надали родинам ВПО, які перебувають в складних життєвих обставинах та інвалідам. https://t.me/mirnohradmva/6513

Від Благодійного фонду  "Восток SOS" громада отримала суттєву допомогу серед якої допомога Державному пожежно-рятувальному загону м.Мирноград у вигляді аптечок та шкіряних рукавиць, допомога сім’ям необхідним дитячим питанням, бензиновий генератор Atlas Copco та моторна олія Konner Sohnen Motor Oil. Обладнання встановлене у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування м.Мирноград і допомагатиме соціальним робітникам обслуговувати підопічних, до числа яких входять особи похилого віку, з інвалідністю, хворі, в тому числі особи, які перебувають у складній життєвій ситуації.

Ситуація на фронті загострюється, ворог регулярно обстрілює ракетами прифронтові населені пункти. Найкращий вихід для цивільних - евакуація. Безкоштовно виїхати до безпечного регіону, необхідно за 050 648 15 19.

В громаді заборонено продаж алкогольних напоїв. 

Комендантська година діє з 21.00 до 05.00.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW