Передавали розвіддані представнику спецслужби держави-агресора - у Дніпрі затримано трьох російських агентів, - ФОТО



За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру групі осіб за фактами державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану, та незаконного придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 263 КК України).

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

За даними слідства, після повномасштабного вторгнення військ рф на територію України троє проросійськи налаштованих мешканців Дніпропетровщини добровільно погодилися на пропозицію допомагати представникам спецслужб рф в проведенні підривної діяльності проти України. 

Виконуючи завдання російського куратора, агенти підшукували та вербували громадян України для систематичного збору інформації військового характеру представникам держави-агресора. У подальшому підозрювані передавали інформацію ворогу через закриті канали зв’язку. За співпрацю з окупантами їм обіцяли посади в окупаційній владі в разі входження російських військ на територію Дніпропетровської області. 

Під час санкціонованих обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено корпуси гранат РГД-5, Ф-1, РГН із запалами, патрони, автомат АК-74У, пістолет, мобільні телефони, комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України під час виконання чергового завдання представника держави-агресора. Наразі усім учасникам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW