Дмитро Візенков: продовжуємо отримувати будматеріали та надавати допомогу постраждалим внаслідок ворожих обстрілів у Покровській громаді



Лише за останній місяць зусиллями комунальників було «зашито» 15 вибитих вікон у під’їздах багатоквартирних будинків, забито ОСБ-листи у 6 вікнах приватних будинків; відремонтовано 9 шиферних покрівель на приватних будинках.

За зверненням педколеджу надано допомогу у закритті вікон закладу ОСБ-листами. Виконано ремонт 5 м’яких покрівель у мікрорайонах, де сильними поривами вітру було відірвано руберойд.

У ЗОШ №12 виконано підготовчі роботи для подальшого розміщення фільтрувальної станції.Також у січні за заявками мешканців у рамках міської програми 50/50 було закуплено та передано 4 генератори.

Проводяться роботи з посипання та очищення доріг, підвезення дров, взяття на квартирний облік ВПО. Розпочато ремонт покрівлі автобусної зупинки по вул. Центральна.

Роботи планують закінчити за декілька тижнів. Виконують їх власними силами без залучення підрядника, щоб зекономити бюджетні кошти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW