У Харкові за січень нацгвардійці затримали понад 1200 осіб за порушення комендантської години



У Харкові під час комендантської години діють понад три десятки постів охорони правопорядку. Слобожанські гвардійці в нічний час ретельно перевіряють автівки, аби у місто не проникли ворожі диверсійні групи. 

В самому місті комендантська година починається з 23 години. Оборонці Харкова в цей час  ретельно перевіряють автівки, що рухаються в заборонений час. Тільки з початку року військовослужбовці НГУ затримали понад 1200 осіб які порушували адміністративне та кримінальне законодавство, інформує відділення інформації та комунікації Східного ТУ НГУ

Лише за січень 2023 року під час перевірок гвардійці виявили 28 випадків, коли водії керували транспортними засобами у нетверезому стані, четверо осіб без водійського посвідчення, а також ще четверо, що мали при собі наркотичні засоби. Порушників на місці передають співробітникам поліції.

Нерідко бійці, завдяки своїй пильності виявляють місцевих колаборантів. Так, 14 січня військовослужбовцями 5 Слобожанської бригади було викрито 45-річного чоловіка, що пересувався містом у нічний час на велосипеді, мав у телефоні низку російських номерів та записи схожі на координати об’єктів критичної та військової інфраструктури.

Посилені чергування та перевірки триватимуть, поки в країні діятиме  воєнний стан.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW