На війні загинули випускники Калуського політехнічного коледжу Юрій Ханас і Степан Вороновський



Калуський політехнічний фаховий коледж втратив на війні двох випускників – Юрія Ханаса та Степана Вороновського. Про це повідомили на сторінці коледжу у фейсбуці.

“На превеликий жаль та сум, війна забрала мужніх воїнів. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким. Схиляємо голови у молитві. Йдуть у засвіти найкращі. Ті, кому б творити Україну, будувати її майбутнє. Натомість вони стають нашою історією, героїчною пам’яттю і вічним болем”, – йдеться в повідомленні.

Юрію Ханасу було 35 років. Він народився у Калуші. Після закінчення школи навчався у Калуському хіміко-технологічному технікум (зараз це Калуський політехнічний фаховий коледж), а згодом – у Національному університеті «Львівська політехніка». Працював на Калуському хімічному заводі. Після одруження переїхав разом з дружиною до Здолбунова на Рівненщині.

На війні загинули випускники Калуського політехнічного коледжу Юрій Ханас і Степан Вороновський, фото-1

2 грудня 2022 року Юрія Ханаса призвали на військову службу. А 16 січня стрілець-снайпер 7 парашутно-десантного батальйону Юрій Ханас загинув поблизу населеного пункту Червонопопівка на Луганщині. Воїна поховали у Здолбунові 28 січня.

20-річний снайпер Степана Вороновський родом зі Львівщини. Степан був прийнятий на військову службу 30 листопада минулого року. Загинув 23 січня внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Красна Гора Донецької області. 

На війні загинули випускники Калуського політехнічного коледжу Юрій Ханас і Степан Вороновський, фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW