Масована ракетна атака по Україні триває: що відомо станом на зараз



Триває триста тридцять сьома доба російського широкомасштабного вторгнення і масштабна повітряна тривога. Наразі вже зафіксовані перші ракети у повітряному просторі України та перші збиття.

Про це повідомляє редакція 056.  

Є велика небезпека російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Речник Повітряних сил ЗСУ Ігнат повідомив, що очікується понад 30 ракет, наразі працює ППО. Ворог надає більшої уваги центру України. Інформації про безпілотники у повітряному просторі України поки немає. Їх застосовують росіяни вночі.

Нагадаємо, що військово-політичний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленк 25 січня попереджав, що війська рф можуть завдати масованого ракетного удару. 

Наразі по всій території України оголошено повітряну тривогу і вже є повідомлення про звуки вибухів та роботу ППО. Що відомо станом на зараз. 

На Київщині працюють сили ППО, цю інформацію підтвердили у ОВА.

У Вінниці було чути роботу ППО, зазначив міський голова. «Йде повітряний бій! Повітряні сили ЗСУ контролюють повітряний простір над Вінниччиною», – додав очільник ОВА.

Екстрені відключення електроенергії почалися у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях, повідомили у ДТЕК. Це – превентивний крок, що дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі. Також є повідомлення про звуки вибухів у Дніпрі та області. 

Також світло превентивно відключили на західній частині Кіровоградської області та у деяких мікрорайонах Кропивницького, повідомив очільник ОВА.

Не публікуйте фото- чи відеоматеріали, а також залишайтися у безпечному місці.

Не нехтуйте сигналом “Повітряна тривога”! Перебувайте в укриттях!

Зберігайте інформаційну тишу!

Надмірна інформаційна увага шкодить Силам оборони України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW