Кадрові зміни в Україні. Хто потрапить під звільнення



В Україні відбуваються кадрові зміни на різних рівнях. Кого звільнять.

У своєму вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський зазначив, що вже є певні кадрові рішення щодо управлінців різних рівнів:

"...частина сьогодні, частина буде завтра – щодо управлінців різного рівня в міністерствах й інших структурах центральної влади та в регіонах і в правоохоронній системі."

23 січня з’явився Указ Президента України про відставку з посади Заступника Керівника Офісу Президента України Тимошенка Кирила згідно з поданою заявою.

На його місце планують призначити очільника військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Кадрові зміни в Україні. Хто потрапить під звільнення , фото-1

До того ж Українська правда з посиланням на власні джерела у складі РНБО та Кабміну повідомили, що зі своїх посад, найімовірніше, підуть голова Херсонської ОДА Ярослав Янушевич, Дніпропетровської - Валентин Резніченко, Запорізької - Олександр Старух, Сумської - Дмитро Живицький.

Також видання з посиланням на свої джерела зазначає, що заступник генпрокурора Олексій Симоненко, який у кінці 2022 року їздив у відпустку в Іспанію, написав заяву про звільнення з посади.

24 січня, заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов подав у відставку. Його прохання вже підтримав голова міністерства Олексій Резніков. В’ячеслав Шаповалов відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб "не створювати загрози для стабільного забезпечення ЗСУ внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування" - пише РБК.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW