Повінь на Чернігівщині: синоптики попереджають про червоний рівень небезпеки



На річках Чернігівщини продовжується розвиток весняної повені. Про стихійні гідрологічні явища ІІІ рівня небезпеки (червоний) попереджає Чернігівський обласний центр з гідрометеорології.

23-26 січня на ділянці Дніпра в межах Чернігівського району утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Дніпра та затоплення житлових будинків ряду сіл у Чернігівському районі (ІІІ рiвень небезпеки - червоний).

Крім цього, у цей же період на ділянці Десни Новгород-Сіверський - Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський райони Чернігівської області) триватиме поступове підвищення рівнів води на 2-8 см за добу. Спостерігатиметься збільшення затоплення заплави та порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни. На притоці Десни р. Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області (ІІ рівень небезпеки - помаранчевий).

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW