В Україні військове керівництво отримало завдання створити резерви



Військове керівництво України отримало завдання створити резерви, щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій. Про це повідомив президент Володимир Зеленський на зустрічі зі студентами КНУ імені Тараса Шевченка.

У зустрічі взяли участь студенти з усіх регіонів України, а також представники Військового інституту КНУ, а також колишній прем'є Британії Борис Джонсон.

Як зазначив Зеленський найважливішим ресурсом української армії є особовий склад, який потрібно берегти.

"Люди не просто важливі, а найважливіші", – сказав він.

Відповідаючи на запитання щодо поповнення особового складу українського війська, Глава держави повідомив, що військове керівництво отримало завдання створити резерви, щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій.

"Тому що це складно з різних причин – і поранення, і психологічний стан. Він має бути нормальний", – наголосив Володимир Зеленський.

Також Зеленський запевнив молодь, що Україна вже перемогла.

"Ми вже перемогли, тому що об’єдналися, у нас велика нація, великий народ… Окрім того, важливо провести ще й фізичну деокупацію наших територій. Тоді це буде не лише теоретичною чи філософською перемогою – це буде реальністю", – зазначив Володимир Зеленський.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW