На Закарпатті розмістили «тривожні» кнопки у громадських місцях



На Закарпатті поліція охорони встановила «тривожні» кнопки у громадських місцях. Кнопки термінового виклику поліції розмістили в оптимальних локаціях Ужгорода. І вони мають на меті допомогти поліцейським у розкритті вуличних злочинів.

Обікрали прямо в середмісті. Поцупили сумку з гаманцем та телефоном. Що робити? Як викликати поліцію, коли поблизу нікого немає? Це кнопка термінового виклику поліції. Вона встановлена задля безпеки громадян. Скористатися нею може кожен, хто терміново потребує допомоги поліції.

В Ужгороді такі громадські кнопки запрацювали на 2-х локаціях. Встановили їх поліцейські охорони. Кнопка виведена на пульт управління поліції охорони, екіпаж отримає сигнал, та вирушає на місце події. Так постраждалий не гаючи часу надає полісменам опис злочинцям, і ті по гарячих слідах вирушають на пошуки. Що значно збільшує шанс розкриття злочину.

Кнопки добре видно. На жовтому фоні зазначено надпис Терміновий виклик поліції. Та поліцейські наголошують, не варто зловживати натисканням на тривожну кнопку безпричинно, аби не відривати поліцейських від виконання безпосередніх обов’язків.

В області встановили наразі 5 таких Тривожних кнопок у громадських місцях. Та це тільки початок роботи. За місяць часу обіцяють встановити ще 15 таких кнопок.

Подробиці в сюжеті М-Студіо:

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW