Чого чекати в рік Чорного Водяного Кролика?



У Китаї Новий рік настає значно пізніше, аніж у звичну для нас ніч з 31 грудня на 1 січня. Ця дата нестабільна, вона залежить від місячного календаря та постійно змінюється. Рік у Піднебесній починається у друге новолуння після зимового сонцестояння, і у 2023 воно припадає на 21-22 січня. За китайськими віруваннями в цей день зима передає весні свої права, природа поступово починає прокидатися від сну та розквітати заново.

У китайському гороскопі існує 12 тваринок-покровителів та 5 стихій, які почергово опікуються кожним роком. У 2023 войовничий та лютий Тигр, який наробив українцям стільки лиха, нарешті поступається місцем Кролику. Та чи виявиться цей милий пухнастик лагідним до нас?

За останні 100 років роком Кролика були 1915-й, 1927-й, 1939-й, 1951-й, 1963-й, 1975-й, 1987-й, 1999-й та 2011-й роки. 1915-й та 1939-й припали на період Світових війн, а це не може не викликати занепокоєння. Тож чи варто нам хвилюватися й чому краще приділити увагу цього року — розповідає астролог та астропсихолог Алла Антонова.

“Минулий рік був складним. Але ми повинні розуміти, що ця ситуація нам дана для певного усвідомлення. І я думаю, що кожен усвідомив свої цінності. Хочу трошечки повернутися в минуле, бо рік саме Водяного Кролика настає раз на 60 років. І от у 1963 році були військові перевороти у Південному В'єтнамі, Гондурасі. США, СРСР та Великобританія підписали договір про заборону ядерної зброї. СРСР оголошує про виведення військ з Куби. Приблизно на це ж ми очікуємо й у нинішньому році. Кролик — це добра тваринка, на відміну від Тигра.

Юпітер - планета удачі та везіння, вона цьогоріч проходить по знаку Овна, таке буває раз на 12 років і завжди співпадає з Кроликом. Тому в цей рік рекомендується починати щось нове у будь-якій сфері. Якщо хтось планував вагітність або одруження — зараз найкращий час для цього. Також будуть плідними творі проекти, та й взагалі будь-що, спрямоване на розширення та примноження. У 2023 головне — продовжувати працювати над собою, і тоді світ навколо нас також почне змінюватися.

Щодо прогнозу по всій Україні в цілому. Я вирішила окреслити термін тривалістю в найближчі пів року. Карта картою, програма програмою, але воля людей може змінювати події. Тому я як астролог вважаю, що далекі прогнози робити не можна, краще робити періодичні прогнози, спостерігати, як перебігають події, і від кожної події відгалужується розвилка вибору: що ж обере народ України?

У кінці січня та протягом майже всього лютого Сонце, Венера, Меркурій, Сатурн та Плутон рухатимуться у Першому домі. Це свідчить про те, що український народ буде в епіцентрі яскравих подій та активно йтиме до своєї мети під покровительством вищих сил. А місія народу — ні багато ні мало звільнити весь світ від старого. Плюс над територією України Уран став директним, це показник того, що зміни та зрушення стануть очевидно помітними.

З 20. 02 Сонце переміститься до Другого дому. Це яскраві події з ресурсом. Шлях до перемоги відкривається тільки після цієї дати, саме з цього часу ми почнемо активно отримувати все, що необхідно для контрнаступу.

А з 8. 03. відбудеться дуже серйозна подія: Сонце вступає у трін до Плутона. У нас дуже суттєво збільшиться ресурс. Плутон — це планета війни, трансформації, очищення та звільнення. Це показник того, що ми очищатимемо землю від агресора. На той же час Марс заходитиме до Шостого дому й це дуже добре, бо це свідчить, що армія набуде максимальної змоги воювати.

Загалом з 26. 01 по 26. 03 для нас настане вирішальний період. Березнь покаже, що буде далі. Війна знаходитиметься активній фазі, але це буде останній аспект, останній раз.

З 6. 04 на базі березневих подій всі планети базові заходять до Третього дому. Така конфігурація буває десь раз на 300 років, це знамення для прийняття рішень. Це може бути якийсь важливий контракт, або досягення важливих домовленостей, або укладення союзу з партнерами. Тому травень стане знаковим саме в політично-дипломатичному плані.

З 01. 05 Юпітер дасть дуже хороший аспект Сонцю, Меркурію, Венері. З цього періоду почнуться благодатні зміни. “

Звісно, до астрології можна ставитися по-різному: як скептично, так і з повною довірою. Але якщо прогноз непоганий та втішний, то чому б не запрограмувати себе на хороше? Повний прогноз по Україні та гороскоп від пані Алли для кожного знаку Зодіаку можна подивитися за посиланнями.

Сьогодні кожному з нас важливо підтримувати свої втомлені та розхитані нерви в рівновазі та налаштовуватися на позитив, і астрологія в цьому — непоганий помічник. Тож від усього серця бажаємо, щоб зірки виявилися праві, усі позитивні прогнози справдилися й рік Чорного Водяного Кролика став роком нашої Перемоги.

Підготувала Ольга Мелашенко



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW