6-річний чернігівець разом з братом, через волонтера, віддали гроші з колядок і щедрівок на ЗСУ



6-річний Святослав разом із братом протягом свят колядували та щедрували, а отримані 2 тисячі гривень віддали місцевому волонтерові Артему Ракітіну на потреби військових. Хлопчики вірять, що так роблять свій вклад у нашу спільну перемогу, йдеться у сюжеті телеканалу «Дитинець».

– Щоб купували зброю і скоріше перемогли у цій війні, – каже Святослав.

6-річний чернігівець разом з братом, через волонтера, віддали гроші з колядок і щедрівок на ЗСУ (ВІДЕО), фото-1

Чернігівський волонтер Артем Ракітін каже, ця ситуація дуже розчулила його і спочатку він категорично відмовлявся брати дитячі гроші.

– Це дуже тяжко було, як це від дитини брати кошти. Моє відчуття не передати словами. Коли дитя собі не цукерки, ні іграшки купує, а приносить ці кошти. Мені почали писати в соцмережах, що дитина принципово збирає кошти і хоче допомогти Збройним Силам України заради перемоги, – каже волонтер.

Артем Ракітін

Артем Ракітін

З хлопчиками та їх батьками Артем познайомився під час того, як забирав благодійну допомогу для наших воїнів від однієї з міських шкіл.

Мама хлопців Наталія каже, їх сім‘я завжди намагається підтримувати наших захисників та захисниць та передавати їм допомогу, адже розуміє, як це важливо для нашої країни зараз.

Наталія, мама хлопчиків

Наталія, мама хлопчиків

За зароблені малечею кошти Артем Ракітін придбав необхідні нашим воїнам теплі речі, продукти та смаколики, які особисто доставив до наших військовослужбовців у Бахмут. Каже, вчинок малечі запав у душу нашим захисникам та захисницям, тож вони передавали слова вдячності та невеличкі подарунки для хлопчиків.

Також волонтер привіз та подарував хлопчикам справжню металеву гільзу від снаряду. Її малеча прийняла з радістю. Для них це символ нашої сили та перемоги над російським ворогом.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW