Герої не вмирають! На Криворіжжі попрощались з захисником України Вадимом Сичовим, - ФОТО, ВІДЕО



Сьогодні, 20 січня 2023 року, на Криворіжжі попрощалися з захисником України, жителем Херсонщини Вадимом Сичовим.

Як повідомляє сайт 0564.ua з посиланням на власного кореспондента, чин поховання та віддання військових почестей відбувався в селі Лозуватка Криворізького району, де мешкає мати загиблого воїна.

Вадим Сичов народився 14 липня 1977 року. З 2014 року він брав участь у Антитерористичній операції, за що відзначений Президентом України.

10 травня 2021 року на добровільних засадах Вадим заступив на службу за контрактом до ЗСУ.

З 24 лютого 2022 року вірно служив Вітчизні, захищаючи Херсон, Харків, Миколаїв. Він був оператором зенітної самохідної установки зенітного самохідно-артилерійського взводу зенітної ракетно-артилерійської батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини А 1619.

Вірний присязі народу України, мужньо загинув в бою на Донеччині 13 січня 2023 року.

Щоб попрощатися з земляком сьогодні до Лозуватки прибули односельці Вадима Сичова з села Біла Криниця Бериславського району.

Учасники жалобної церемонії уклінно зустріли кортеж з тілом полеглого солдата, який супроводжували представники Збройних Сил України, побратими загиблого.

Чин відспівування здійснили представники Православної Церкви України - Благочинний ПЦУ у Криворізькому районі протоієрей Максим та протоієрей Богдан. Після завершення чину протоієрей Максим, звертаючись до присутніх, наголосив, що Вадим Сичов є Героєм України, як є Героєм кожен, хто боронить неньку-Україну, свою родину, рідну землю від посягань рашистських покидьків.

Герої не вмирають! На Криворіжжі попрощались з захисником України Вадимом Сичовим, - ФОТО, ВІДЕО, фото-1

"Знову сумна подія у Лозуватській громаді. Сьогодні ми прощаємося з нашим Героєм, нашим Воїном, Захисником, який віддав своє життя, захищаючи Україну, захищаючи кожного з нас. Завжди бракує слів, аби передати той біль, який є у наших душах і наших серцях. Ми повинні сьогодні ще більше робити для допомоги нашим воїнам, щоб вони здобули перемогу. Щодня маємо молитися, аби Господь зберіг усіх наших захисників і захисниць, щоб вони живими повернулися з перемогою над російським агресором, щоб ніколи на нашій землі більше не було війни", - зазначив у своїй промові Лозуватський сільський голова Віталій Яценко, висловивши співчуття рідним та подякувавши матері за виховання сина - Героя.

"Герої не вмирають!", - наголосив сільський голова.

Герої не вмирають! На Криворіжжі попрощались з захисником України Вадимом Сичовим, - ФОТО, ВІДЕО, фото-2

Борис Лукін, мешканець села Біла Криниця, розповів учасникам жалобної церемонії про дитячі та юнацькі роки Вадима Сичова. Односелець загиблого зауважив, що Вадим Сичов мав авторитет серед односельців.

Герої не вмирають! На Криворіжжі попрощались з захисником України Вадимом Сичовим, - ФОТО, ВІДЕО, фото-3

Співчуття рідним загиблого Героя від імені керівництва ЗСУ висловив майор Сергій Яковлєв. Він також передав матері Вадима Сичова Державний Прапор, як символ України, за яку поклав своє життя її син.

Герої не вмирають! На Криворіжжі попрощались з захисником України Вадимом Сичовим, - ФОТО, ВІДЕО, фото-4

Вічна пам'ять Герою!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW