В дитсадку дітей передавали через паркан: подробиці авіакатастрофи у Броварах



Вчора сталася трагедія у Броварах - близько восьмої гелікоптер з керівництвом МВС упав біля дитячого садочка. Виникла пожежа. В той час у садку були діти та працівники закладу.

Про це повідомляє сайт 056.

Місцеві одразу кинулися рятувати дітей та інших потерпілих. Одними з перших на місці трагедії зорієнтувалися 16-річні школярі Гліб та Андрій.

"Були крики, був хаос. Ясно було видно, як горить другий поверх садочка. Через паркан передавали дітей. Там бігали діти, хтось вибігав. Нам дали трьох дітей. Спочатку ми надали їм першу медичну допомогу. Ми перевірили їм слух, зір, чи нічого не потрапило їм в очі. Потім обробили їхні незначні забої і рани перекисом, обличчя витерли їм від копоту цього чорного. Накладання турнікетів та інші різні типи ран – цьому всьому навчають у школі", – кажуть хлопці.

Хлопці, крім того, разом з іншими чоловіками власноруч відтягували автівки, які заважали проїзду швидкої допомоги та пожежної машини. Очевидці кажуть, що всі служби приїхали на місце авіатрощі оперативно. Розпочали пошуково-рятувальні роботи.

Десятки поранених вже ушпиталили до лікарень із різними травмами. Частину доправили до опікового центру.

На цю годину виявлено тіла 14 загиблих осіб, з них одна дитина. Обставини катастрофи досліджуються працівниками Нацполіції та іншими уповноваженими органами.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW