Створюємо міцний гуманітарний фронт: Покровська МВА продовжує партнерство з ВПП ООН та ADRA Україна



Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із представниками Гуманітарного штабу зустрілися із членами благодійної організації ADRA Україна, яка регулярно надає допомогу місцевим мешканцям за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Створюємо міцний гуманітарний фронт: Покровська МВА продовжує партнерство з ВПП ООН та ADRA Україна, фото-1

Говорили про забезпечення громади світлом, теплом, генераторами, про безпекову ситуацію та буденне життя.

Особливу увагу приділили питанню подальшої співпраці, зокрема визначилися, яка потрібна підтримка громаді.

Створюємо міцний гуманітарний фронт: Покровська МВА продовжує партнерство з ВПП ООН та ADRA Україна, фото-2

Крім того, підбили певний підсумок вже проведеної роботи із надання продуктових наборів та питної води.

Створюємо міцний гуманітарний фронт: Покровська МВА продовжує партнерство з ВПП ООН та ADRA Україна, фото-3

«Харчові продукти у нас видаються регулярно. Ми діємо через ККСН. Коли гуманітарна допомога надходить у Покровськ, вона розподіляється між мешканцями багатоповерхівок та квартальними комітетами, - розповів голова Гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович. - У нас є чітка кількість мешканців та харчових продуктів, які  вже видаються напряму згідно з розписом».

Всесвітня продовольча програма ООН є найбільшим постачальником продуктових наборів та води. На постійній основі працюють у громаді кілька партнерів WFP, серед яких  ADRA Ukraine.

«Ми знаємо, що Покровськ прийняв велику кількість переселенців з небезпечних місць. Окрім них є багато категорій, які потребують допомоги. Ми стараємось закрити якнайбільшу кількість потребуючих, - зазначила представниця ВПП ООН Ніна Яриш. - У продуктовий набір входять макарони, тушкованка, сіль, рис, цукор, борошно, консервовані протеїни або боби. Тобто базовий набір, який даємо 1 раз на місяць».

Створюємо міцний гуманітарний фронт: Покровська МВА продовжує партнерство з ВПП ООН та ADRA Україна, фото-4

Населенню видається один гуманітарний набір на одну родину. Для отримання такої допомоги слід з оригіналами документів звернутися до старшого кварталу чи будинку.

Від імені всіх жителів та керівництва Покровської ТГ висловлюємо щиру вдячність Всесвітній продовольчій програмі ООН та ADRA Україна за підтримку та опіку у нинішніх умовах життя! Сподіваємося на подальшу співпрацю!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW