Загроза чергових терактів і продовження терористичної війни рф проти України



Теракти і терористична війна — це те, що і далі будуть робити путін, герасимов і шойгу, поки їх не зупинить Україна і міжнародна спільнота. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі 24 каналу, передає редакція. 

Андрій Юсов зазначає, що в геополітичному сенсі режим путіна і так звана російська федерація вже програли, і це для всіх очевидно. 

Саме продовження війни гарантує збереження влади путіну і його поплічникам. 

Наразі ворог готує різні сценарії й частково займається дезінформацією, наприклад, десант на Одесу або постійне обговорення теми білорусі. 

Станом на сьогодні, немає сформованих ударних угруповань та загрози залучення білорусі до повномасштабного вторгнення на боці росії проти України. 

путін не відмовиться від своєї стратегічної мети — геноцидної війни, тобто знищення українського народу та держави. 

Андрій Юсов зазначив, що Україні потрібно більше підтримки, більше зброї, більше санкцій проти путіна і, безумовно, готуватися до деокупації українських територій та звільнення України від загарбників.

Бліцкриг росії провалився — для путіна це означає, що треба затягувати війну, адже альтернатива — тільки міжнародний трибунал або бунт всередині країни. 

Людський ресурс для мобілізації у росії є, на збереженні у них велика кількість радянського озброєння: «Так, поганого, так, неякісного, але завестись, поїхати і вистрілити старі радянські танки матимуть змогу». 

Завдання України та міжнародної проукраїнської антипутінської коаліції — це максимально швидка деокупація території та забезпечення перемоги у 2023 році. 

На території рф відбуваються внутрішні процеси, зокрема — кадрові перестановки (зміщення суровікіна, повернення герасимова), путін це розуміє й буде максимально «закручувати гайки» власному суспільству. 

Андрій Юсов зазначає, що ми повинні нагадувати і собі, і світові, що все ще маємо справу з великим, страшним і небезпечним ворогом, який має значний кількісний склад, різні види озброєння, та веде терористичну геноцидну війну. 

Терористичний акт у Дніпрі, останні ракетні удари, використання комплексів С-300, С-400 по наземним цілям (зброя не вибіркової цілі) — ці удари точно мають на меті шкоду для цивільної інфраструктури та цивільного населення, і за них несе відповідальність герасимов. 

Кількість високоточного сучасного озброєння у рф зменшується, натомість вони мають великі запаси ракет для С-300. 

Україні потрібно більше засобів протиракетної і протиповітряної оборони.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW