На ходу і по ціні жигулів: п'ять іномарок, які продаються на Одещині до тисячі доларів



Редакція сайту 048.ua вирішила відновити стару рубрику, в якій ми переглядаємо актуальні оголошення з продажу автомобілів у різних цінових категоріях на просторах інтернет-авторинку, після чого вибираємо декілька машин, про які розповідаємо детальніше нашим читачам.

Відновити рубрику ми вирішили з добірки актуальних оголошень по продажу іномарок у ціновій категорії до тисячі доларів США.

Підкреслимо, що ми не рекомендуємо до покупки автомобілі з даної добірки, а лише показуємо, які є актуальні варіанти за вищевказану суму.

Також зазначимо, що добірка не є рекламою або топом.

На ходу і по ціні жигулів: п'ять іномарок, які продаються на Одещині до тисячі доларів, фото-1

Перший варіант – це праворульний NISSAN Cedric в кузові універсал, який був випущений у далекому 1987 році. Під капотом даного авто знаходиться дволітровий бензиновий двигун. Зазначимо, що на Cedrik 1987-1991 років встановлювали один з восьми можливих двигунів. Агрегати на два літри були у чотирьох варіантах з потужністю від 125 до 210 к.с. Коробка передач у даного варіанта механічна, хоча могла встановлюватись і автоматична.

В описі автор оголошення підкреслив, що машина в робочому стані, а витрати палива дорівнюють 10 літрам на 100 кілометрів. Також продавець наголосив, що машина ресорна. А це велика перевага для тих, хто планує використовувати авто для роботи і перевозити вантажі. Можливий обмін.

Зовні машина виглядає нормально, як для робочої. В інших випадках потребує косметичного ремонту. Салон в аналогічному стані.

На ходу і по ціні жигулів: п'ять іномарок, які продаються на Одещині до тисячі доларів, фото-2

Другий варіант – це OPEL Kadett 1989 року у кузові хетчбек. Під капотом тут бензиновий двигун на 1,3 літра. Коробка передач механічна.

«В нормальному стані. На повному ходу. Все працює. КПП п'ятиступка. Мотор масло не бере. Не димить. По електриці все працює», - пише автор оголошення.

Він також зазначив, що можливий обмін з доплатою йому.

По фото зовні машина виглядає нормально, хоча на лівому крилі біля фари та на правому біля порогу метал згнив. Ймовірно, що по днищу ситуація така ж сама. Тому варто перед покупкою загнати авто на «яму», щоб оціни, чи є ще можливість врятувати авто. Якщо в автомобілі ще є до чого «приваритися» по днищу, то можна з торгом брати. Стан салону задовільний.

На ходу і по ціні жигулів: п'ять іномарок, які продаються на Одещині до тисячі доларів, фото-3

На черзі легендарна HONDA Civic у кузові седан. З конвеєру машина зійшла у 1989 році. Під капотом бензиновий двигун на півтора літра. Коробка передач механічна. Єдине, що руль у даного варіанта розташований праворуч, через що він підійде далеко не всім автолюбителям, а особливо людям, які не мають хоча б мінімального водійського стажу.

Зовні машина у нормальному стані відносно своїх років. Звісно ж, є нюанси по кузову і невідомо у якому стані днище, але по фото все виглядає пристойно. А от салон оцінити неможливо, бо автор не додав в оголошення відповідні знімки.

На ходу і по ціні жигулів: п'ять іномарок, які продаються на Одещині до тисячі доларів, фото-4

Наступний варіант – це FORD Scorpio у кузові ліфтбек, який зійшов з конвеєру у 1988 році. Під капотом даного автомобіля встановлено дволітровий бензиновий двигун. Машина обладнана ГБО. Коробка передач механічна.

Зі слів автора оголошення, автомобіль обслугований та у чудовому технічному стані. Встановлені додаткові опції: електричні склопідйомники, фаркоп, додаткове світло і т.п.

Зовні машина у нормальному стані. По кузову особливих дефектів нема, а от днище потрібно підварювати у двох місцях, про що розповів автор. Стан салону задовільний.

На ходу і по ціні жигулів: п'ять іномарок, які продаються на Одещині до тисячі доларів, фото-5

Останній автомобіль у нашій добірці – це хетчбек MITSUBISHI Colt, який був випущений у 1990 році. Під капотом авто знаходиться бензиновий двигун на 1.4 літри. Коробка передач автоматична.

Зовні автомобіль виглядає не дуже добре, бо має великі вм’ятини та подряпини. Відсутні деякі елементи. Але загалом стан задовільний. Салон виглядає дуже добре, особливо якщо в ньому прибрати.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW