Гороскоп на тиждень 16-22 січня: Овнам – розчарування, Левам – приємні сюрпризи, Рибам – успіх



Попереджений – значить озброєний! Вже завтра розпочнеться черговий тиждень, зі своїми складнощами, успіхами та переживаннями. На всіх нас чекають різні події як успішні, так і не дуже. Але все це складові життя, без яких неможливо.

Тож пропонуємо Вам ознайомитись із гороскопом для всіх знаків на 16-22 січня:

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Не виключенi розчарування Овнiв, пов`язанi з невдачами в професiйному i особистому життi. Зiрки не виключають появи на шляху Овнiв невеликих труднощiв, особливо якщо їхнi задуми або намiченi справи вiдносяться до розряду ризикованих. Не виключено, що Овнiв-пiдприємцiв намагаються заплутати або ошукати.
Благоприятние дни: 17, 22; неблагоприятние: 19.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 21 травня)

Вiрогiднi сильнi головнi болi, нервовi зриви через перевтому. Природнi недовiрливiсть i обережнiсть перешкоджатимуть успiху Тiльця у всiх його починаннях. Багато людей, що народилися пiд цим знаком, впадуть в стан затяжної депресiї. Тiльцям доведеться потрудитися бiльше звичайного, але засмучуватися iз цього приводу не варто, оскiльки вашi старання будуть помiченi i винагородженi.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: 21.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Тиждень несе подвiйну характеристику. Ймовiрно, обмани, наклеп або нерозумiння заважатимуть духовному i творчому розвитку Близнюкiв. Можливо, у них з`являться новi спiвробiтники, якi вплинуть на їхнiй свiтогляд. Небезпечний тиждень, що обiцяє труднощi в сiмейних i професiйних вiдносинах. Надiї швидше за все не збудуться, а мрiї так i залишаться мрiями.
Сприятливi днi: 16, 22; несприятливi: 21.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: РАК (22 червня – 22 липня)

Ймовiрне деяке зниження енергетичного потенцiалу. Ракiв може пiдвести iнтуїцiя. Можливе несподiване погiршення матерiального становища. Деяким Ракам доведеться розлучитися з мрiєю про подорож. У вiдносинах з коханою людиною намiчається розставання. Раку здасться, що його вiдносини з обранцем настiльки умовнi i поверхневi, що не варто продовжувати їх. В даному випадку благополуччя залежатиме не тiльки вiд волi i рiшення Ракiв.
Сприятливi днi: 17, 21; несприятливi: 18.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

Ви на шляху до досягнення гармонiї. Можете будувати плани вiдносно роботи i вiдпочинку. Чекайте приємних сюрпризiв, подарункiв i вiстей. Тиждень пробудження, перетворення внутрiшньої енергiї, реалiзацiї творчого початку. Перед Левами творчих професiй вiдкритi широкi простори для вiльного самовираження.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 21.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

Ймовiрно, що цей тиждень Дiви проведуть безцiльно. У багатьох Дiв не буде можливостi зробити все, що вони хочуть. Тиждень розташовує до очiкування чогось невiдомого. Вiрогiднi дитяча туга за дивом i бажання одержати задоволення вiд безневинних розваг. Для Дiв iз зруйнованою енергетикою цей тиждень може бути важким.
Сприятливi днi: 17; несприятливi: 22.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень розташовує до рiшення вiдповiдальних задач, укладення шлюбу. Вiрогiдний прихiд гостей. Багатьом Терезам-чоловiкам трапиться нагода показати себе своїй обраницi з найкращої сторони. Цей тиждень дозволить вiдчути бадьорiсть духу i всю радiсть життя. Можливi сумнiви, розкаяння, тривога. Ймовiрно, що вам буде дуже важко ухвалити правильне рiшення. Деяка нерiшучiсть, сумнiви можуть з`явитися причиною невдач.
Сприятливi днi: 22; несприятливi: 19.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: СКОРПІОН (24 жовтня – 21 листопада)

Вiрогiднi вдалi придбання, заступництво i пiдтримка. Скорпiони продемонструють свою здатнiсть адекватно сприймати будь-якi незвичайнi явища i ситуацiї. Багатьом може пощастити. Тиждень вiдновлення втрачених зв`язкiв, отримання спокою i миру. Скорпiонам належить показати всi свої здiбностi i проявити творчий пiдхiд до справи.
Сприятливi днi: 18; несприятливi: 16.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: СТРІЛЕЦЬ (22 листопада – 21 грудня)

Активний творчий тиждень, що сприяє зустрiчам, проведенню святкових заходiв, спортивних змагань. Навколишнiй свiт вiдображатиме внутрiшню суть Стрiльцiв. Багатьом доведеться безпорадно спостерiгати, як вислизатимуть прекраснi можливостi. Тиждень припускає зваблювання, цькування, зiткнення з натовпом. Вiрогiднi невдачi в любовних справах або конфлiкти зi стороннiми людьми. Можливi рiзкi i раптовi перепади в настрої, головний бiль, iнфекцiйнi захворювання.
Сприятливi днi: 16, 22; несприятливi: 17.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: КОЗЕРІГ (22 грудня – 20 січня)

Вiрогiднi дiловi пропозицiї. Можливi спокуси плотi. Козероги-жiнки можуть вiдрiзнятися пiдвищеною влюбливiстю. Необдуманi вчинки можуть привести до трагедiї. Надмiрна активнiсть i наполегливiсть Козерогiв можуть примусити їх квапити подiї. Вiрогiднi прихованi пастки, якi розставили їм заздрiсники.
Сприятливi днi: 22; несприятливi: 21.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: ВОДОЛІЙ (21 січня – 18 лютого)

Суперечливий тиждень. У першiй половинi тижня у Водолiїв зросте життєва енергiя, вiрогiдний пiдйом творчих сил. Їхнiй iнтелектуальний рiвень, особиста чарiвнiсть i бажання уразити оточуючих послужать успiхом в справах i вiдносинах з коханою людиною. У другiй половинi тижня Водолiям доведеться проявити мужнiсть для протистояння негативним подiям в життi. Напружений тиждень. На вихiдних вiрогiднi сварки в близькому оточеннi Водолiїв. Вони можуть вiдчути апатiю i байдужiсть до всього, що їх нещодавно цiкавило.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 22.

Гороскоп на тиждень з 16-22 січня: РИБИ (19 лютого – 20 березня)

Бiльшiсть Риб зможуть досягти успiху в справах. Службовi справи зажадають максимальної концентрацiї, дисциплiни i органiзованостi. Можливо, Риби мучитимуться неспокоєм. Тиждень припускає розсудливiсть, зваженiсть, перемогу над спокусами. Багато Риб вiдчуватимуть себе на висотi.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: немає.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW