Чия вина ППО чи рф: як радник та спікер ОП заспівав на хвилі російської пропаганди щодо удару по Дніпру



14 січня 2023 року із п’яти дальніх бомбардувальників Ту-22м3 ВКС рф по території України було випущено п’ять крилатих ракет Х-22. Пуски здійснювались із Курської області та з акваторії Азовського моря. Одна із ракет Х-22, запущена з району Курської області близько 15 год. 30 хв. 14 січня 2023 року, влучила в багатоповерхівку у м. Дніпро (по вул. Набережна Перемоги). Вся російська пропаганда щиро опладує одному з радників та спікерів.  Один важливий момент, як ми зараз виглядаємо перед світовим співтовариством, передає редакція 056.

За офіційним коментарем Командування Повітряних Сил ЗСУ. Радіолокаційними засобами виявлено приблизне місце запуску, висота, швидкість польоту. Жодних сумнівів, що це була саме ракета Х-22 – немає.

У Збройних Силах України немає вогневих засобів, здатних збивати даний тип ракет. З початку воєнної агресії росії по території України було випущено понад 210 ракет цього типу. Жодна – не збита засобами протиповітряної оборони.

Маса бойової частини Х-22 – близько 950 кг. Максимальна дальність – до 600 км.

При застосуванні із великих відстаней відхилення від цілі може становити сотні метрів.

Лише зенітні ракетні комплекси, які у перспективі можуть бути надані Україні західними партнерами (йдеться про такі системи, як Patriot PAC-3 чи SAMP-T), здатні перехоплювати дані повітряні цілі.

Зазначимо, що необхідність давати такий коментар було викликано заявами про те, що ракета, яка летіла над Дніпром збили силами ППО. Вона вибухнула, коли впала на під'їзд. Про це заявив Арестович у Фейгіна в ефірі.

Чия вина ППО чи рф: як радник та спікер ОП заспівав на хвилі російської пропаганди щодо удару по Дніпру , фото-1

Трагедія в Дніпрі показала ще один приклад, що ми воюємо з гнилим народом. 

Поки одні пропагандисти ллють у вуха своїм читачам-ідіотам повну нісенітницю, другі в коментарях радіють убивствам мирних людей.

Русня – не люди, росія – країна терорист.

Прикро, що подібну ідеологію підтримує людина, яка за даними соціологічного дослідження Центру Разумкова входить до ТОП-5 найвпливовіших політичних діячів. Зазначимо, що респонденти самостійно називали прізвища, впливових та найбільш популярних, на їхню думку політиків.

Чия вина ППО чи рф: як радник та спікер ОП заспівав на хвилі російської пропаганди щодо удару по Дніпру , фото-7

Сам Арестович зрозумівши, що на балакав зайве, попросив українців бути розумнішими: "І світ набагато розумніший, ніж Вам здається.

Ніхто не повірить російським ЗМІ у їхній «…спробі перенести провину на Україну» тому, що розумні люди вміють прочитувати причинно-слідчі зв'язки.

Тим більше такі нескладні.

Ніхто не звинуватить Україну.

Як не звинуватили після падіння нашої ракети ППО в Польщі, яка вбила двох польських громадян.

Вина рф однозначна і може бути ні розмита, ні ослаблена".

Редакція лише вкотре закликає, звертайте увагу на офіційні заяви представників Повітряних Сил, МО, ГШ, видів та родів ЗС України і перевіряйте будь-які "гучні" повідомлення, які тиражуються з інших джерел. Інформація – зброя!

Ось приклади лише двох публікацій, які випливають у Google пошуку. 

Чекаємо на принципове рішення щодо людини яка поширила фейкову інформацію і таким чином дискредитувала наших Захисників і поставила під удар репутацію України. 

Нагадаємо, що рятувальна операція в Дніпрі триває і також оголошено триденну жалобу. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW