Скільки людей працевлаштував Слов'янський центр зайнятості під час повномасштабної війни



Минулого року за сприяння Слов’янського центру зайнятості були працевлаштовані більше тисячі громадян.

У 2022 році в умовах воєнного стану Слов’янський міський центр зайнятості продовжував надавати соціальні послуги тим, хто шукає роботу, та допомагати підприємствам та приватним підприємцям в укомплектуванні персоналом. І хоча формат роботи довелося перевести в дистанційний, це не стало на заваді у їх вирішенні, - повідомляє Слов'янська МВА.

Протягом 2022 року за сприяння Слов’янського центру зайнятості були працевлаштовані більше тисячі незайнятих людей. З них близько 850 громадян знайшли роботу після 24 лютого. При цьому працевлаштування відбувалось не тільки у Слов’янській та сусідніх громадах, а і по всій Україні, куди евакуювалися мешканці Донецької області. 

Для жителів Слов’янської, Андріївської та Черкаської громад, які в період дії воєнного стану не виїхали зі своїх домівок, організовані суспільно корисні роботи. Майже 100 безробітних мешканців в листопаді-грудні отримали тимчасовий заробіток. В 2023 році до організації такихих робіт долучаться ще 2 громади – Святогірська та Миколаївська.

Для адаптації на нових робочих місцях Донецька обласна служба зайнятості на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти організувала короткотермінові дистанційні курси. Після їх закінчення були працевлаштовані 80 безробітних жителів Слов’янської та сусідніх громад.

10-ти підприємцям та підприємствам, які взяли на роботу внутрішньо переміщених осіб, виплатили більше 200 тис грн. компенсації на оплату праці.

З питань працевлаштування, реєстрації, укомплектування вакансій звертайтесь за адресою: Слов’янськ, вул. Батюка, 40. Телефон: 0505505460, електронна пошта: [email protected].

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW