Андрій Храпанов, Євгеній Хмара та Андрій Ященко: на фронті загинули троє військових з Дніпропетровщини



Війна продовжує приносити горе та біль у наші родини та громаду. До нас знову надходять трагічні звістки з фронту. На полі бою загинули двоє бійців з Дніпропетровщини – Євгеній Хмара та Андрій Ященко.

Про це повідомляє редакція 056. 

07 січня 2023 року в місті Соледар Бахмутського району Донецької області, обороняючи кордони рідної країни, захищаючи її незалежність загинув наш земляк Євгеній Хмара.

Народився Євгеній 16 липня 1989 року в с. Нечаївка. Навчався в Данилівській школі, а повну загальну освіту здобув у Братській середній школі. Він був добрим сином і братом, гарним товаришем, добрим, люблячим вірним чоловіком, прекрасним батьком. Його всі запам’ятають завжди усміхненим, спокійним, завжди готовим прийти всім на допомогу.

Євгеній завжди був відданим патріотом України. За час проходження війської служби завжди досконало виконував свої обов’язки, був надійним бойовим товаришем та незламним воїном, ніколи не пасував перед труднощами, залишався вірним військовій присязі. Навіть після поранення повернувся на фронт та продовжував боротися. Життя нашого захисника обірвалося у віці 33 роки. 

Андрій Храпанов, Євгеній Хмара та Андрій Ященко: на фронті загинули троє військових з Дніпропетровщини, фото-1

Прощання з Євгенієм відбудеться в смт Тернувате, де він проживав з родиною.

У бою на Луганщині загинув наш земляк Ященко Андрій

10 січня під час виконання бойового завдання, спрямованого на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримування збройної агресії, загинув солдат Андрій Ященко, 24.02.1982 року народження.

Андрій Храпанов, Євгеній Хмара та Андрій Ященко: на фронті загинули троє військових з Дніпропетровщини, фото-2

У боях з російськими загарбниками на Донеччині загинув представник обласної федерації фрі-файту Дніпропетровської області, тренер Андрій Храпанов.

Андрій Храпанов, Євгеній Хмара та Андрій Ященко: на фронті загинули троє військових з Дніпропетровщини, фото-3

Загинув український захисник під Бахмутом на Донеччині. Андрій у мирний час був представником Федерації фрі-файту Дніпропетровської області, майстром спорту з фрі-файту, суддею національної категорії з цього виду єдиноборств, тренером СК «Upgrade».

Без чоловіка залишилася дружина, без батька – двоє синів. Наші співчуття сім’ї та родині Андрія. Вічна пам’ять Герою.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглих.Доземний уклін воїну-захиснику. Вічна пам’ять і слава Герою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW