На Житомирщині у межах кампанії «БезпекаВільних» триває конкурс журналістських матеріалів



До 15 січня 2022 року триватиме прийом заявок на конкурс журналістських матеріалів у межах інформаційної кампанії «Безпека (Ци)Вільних», організаторами якого є громадська організація «Інтерньюз-Україна» у співпраці з Державною службою надзвичайних ситуацій України, а також за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Метою конкурсу є вкотре наголосити на безпеці цивільних під час війни росії проти України.

Конкурс буде проводитись у багатьох областях України, у тому числі і Житомирській для журналістів телевізійних, друкованих, онлайн- та радіо- медіа. Для участі у ньому необхідно запропонувати тему та концепцію матеріалу, яка має продемонструвати безпечні рішення з якими зіштовхуються мешканці відповідного регіону/громади в побуті. Перевага надаватиметься пропозиціям у жанрі журналістики або форматі how-to.

Тема матеріалу може стосуватись:

  • проблеми у сфері цивільної безпеки та шляхи їх вирішення (безпечне опалення будинків, пожежна безпека, правильне поводження з газовими та іншими приладами);
  • ініціативи у регіоні у сфері цивільної безпеки;
  • добровільний пожежний рух у області;
  • класи безпеки у вашій області та інші ініціативи щодо навчання населення правилам цивільної безпеки;
  • адаптація переселенців до потенційних небезпек у новому регіоні;
  • як громади області працюють над посиленням власної безпеки (з фокусом на цивільній безпеці).

Для участі у відборі потрібно заповнити анкету до 15 січня 2023 року.

Останній день публікації стипендійних матеріалів — 15 лютого 2023 року.

35 відібраних журналістів отримають стипендії на створення матеріалів, які присвячені темі цивільної безпеки у їхніх регіонах. За додатковою інформацією можна звернутися до менеджерки проєкту Юлії Мішиної: [email protected]

Довідково. Інформаційна кампанія «Безпека (Ци)Вільних» покликана підвищити обізнаність мешканців громад щодо питань цивільного захисту. Впроваджує інформаційну кампанію ГО «Інтерньюз-Україна» — громадська організація із 26-річним досвідом успішного втілення проєктів із підтримки медіа, стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Джерело: Житомирська ОВА

На Житомирщині у межах кампанії «Безпека (Ци)Вільних» триває конкурс журналістських матеріалів, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW