У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури



У зв`язку з погіршенням погодних умов та похолоданням, очільник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками Олексієм Стеблем та Маргаритою Ідрісовою перевірили роботу Пунктів Незламності та їх готовність до морозів.

Під час відвідування об`єктів насамперед керівники громади звертали увагу на забезпечення їх генераторами, паливно-мастильними матеріалами, іншим обладнанням та устаткуванням для швидкого реагування на погіршення погодних умов, яке очікується найближчими днями. 

У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури, фото-1У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури, фото-2

«Розуміємо, що з настанням холодів кількість відвідувачів Пунктів збільшиться у рази, тож маємо бути готовими до цього,– зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. – Минулого разу, коли ми обїжджали ці обєкти, були виявлені певні недоліки. Сьогодні майже всі з них усунуті».

У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури, фото-3

У Пунктах Незламності збільшилась кількість подовжувачів, зявились додаткові освітлювачі, облаштовані кімнати для мам з дітьми, ігрові зони для малечі.

У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури, фото-4

Крім того, під час огляду пунктів, було вирішено замінити наявні генератори на більш потужні на модульній котельній Родинського та у селищі Динасового заводу.

У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури, фото-5

«Сьогодні ми ще раз об’їхали наші пункти незламності, бо розуміємо, що з цих вихідних ми можемо увійти в блекаут. Ідуть морози, є небезпека у святкові та у вихідні дні, – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова. - Якщо буде блекаут, люди можуть прийти й зігрітись. Якщо діти навчаються в школі і в них немає світла, вони можуть прийти, під ’єднатись до інтернету і займатися у звичному їм форматі. У випадку надзвичайної ситуації закликаємо мешканців Покровської громади обовязково скористатись послугами пунктів незламності».

У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури, фото-6

Нагадаємо, що у пунктах незламності мешканці громади можуть зарядити свої пристрої, скористатись мережею Інтернет, випити гарячих напоїв, перебуваючи у комфортних умовах завдяки наявності альтернативного джерела опалення.

У Покровській громаді ведеться підготовка пунктів незламності до суттєвого зниження температури, фото-7

Адреси Пунктів Незламності можна дізнатися у старших будинків чи квартальних, а також за номером контактного центру: 0800-300-101.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW