Відомого боксера з Одещини Василя Ломаченка внесли у список держзрадників



Відомого уродженця Одещини Василя Ломаченка внесли у список держзрадників, який веде громадська організація "Чесно".

Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ГО.

Боксер з Одеської області, колишній чемпіон світу та олімпійський чемпіон Василь Ломаченко потрапив до списку держзрадників через публікацію в соціальній мережі. 

За даними ГО "Чесно", Ломаченка внесли до реєстру через його публікацію в Instagramвідео проповіді митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ московського патріархату. На відео "священик" говорить, що "українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви господньої та проти українського народу".

Відомого боксера з Одещини Василя Ломаченка внесли у список держзрадників, фото-1

У своєму дописі до відео Ломаченко закликав підписників "показати, наскільки вони вірні Батькові нашому небесному і Матері нашої церкви, чи справжні ми православні, і чи віримо ми взагалі по справжньому в Бога, і наскільки ми віддані Йому".

За словами спортсмена, "справжній православний проявить себе саме в найважчу хвилину для нашої церкви". 

Після публікації допису Ломаченка накрила хвиля критики у коментарях, тому він зробив ще один пост із ключовим повідомленням: "Той, хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає. Усі мають вуха, але не всі мають вуха, щоб слухати".

Відомого боксера з Одещини Василя Ломаченка внесли у список держзрадників, фото-2

Раніше у грудні Ломаченко опублікував фото Митрополита Запорізького і Мелітопольського УПЦ МП Луки, проти якого ввела санкції РНБО. Водночас, як підкреслили в ГО "Чесно", боксер вітав своїх підписників з Днем Збройних сил України, а також долучився до лав Тероборони Білгорода-Дністровського на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW