В Україну прийдуть двадцятиградусні морози. Коли на них чекати?



« З 6 січня до України таки прийдуть 20 градусні морози, снігопади та хуртовини» - про це інформує синоптик Станіслав Щедрін. Також він інформує:

« З 4 січня по всій країні очікується різке похолодання до +1+5, та пройдуть дощі, подекуди з мокрим снігом, а з 6 числа температура повітря дуже суттєво впаде у північно-східних обл в ночі аж до -17-20, на заході України буде дещо тепліше до -10-13, на решті території температура коливатиметься в межах -10-16, також в період з 6 по 11 січня по всій країни пройдуть сильні снігопади та заметілі».

Прогноз від Наталки Діденко дещо відрізняється:

« 3-го січня температура повітря впродовж дня в Україні становитиме +7+12 градусів, на південному заході та в південній частині +9+14 градусів. Опади якісь суттєві малоймовірні в більшості областей, на півдні, сході та в центрі - сонячні прояснення. Нова, холодніша повітряна маса, почне заходитиме в Україну з 4-6 січня. Морозний пік припаде на 7-9 січня, коли нічна (нічна!) температура повітря на сході та півночі може опускатися до -10-15 градусів. А вже з 10-го січня в Україні знову очікується потепління».

Читайте також: 

Небезпечні хвороби на ранніх стадіях іноді протікають безсимптомно, тому обстеження у лікаря мають бути регулярними» – акушер - гінеколог Ірина Акіменко

Лікарі-урологи 2 міської лікарні Полтави впровадили новий вид операцій

Полтавський анестезіолог розповів, чи можна прокинутися під час операції та чи скорочує життя наркоз



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW