Черги у метро: у столичній підземці частково не працюють турнікети



На деяких станціях метро лінійка турнікетів працює не в повному обсязі. Через перепади напруги стався технічний збій у роботі автоматики.

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен".

ЗМІ зазначають, що у столиці на багатьох станціях метро працює лише по два турнікети. Це призвело до величезних черг у підземці. Причина - нібито ракетні обстріли Києва та атаки дронів-камікадзе щодо критичної інфраструктури столиці.

Фахівців вже працюють над оперативним відновленням роботи обладнання, наголосили в КМДА та додали, що станції «Героїв Дніпра», «Почайна», «Тараса Шевченка», «Контрактова площа», «Сирець», «Палац Спорту», «Кловська», «Дружби народів», «Видубичі», «Славутич», «Осокорки», «Позняки», «Харківська» працюють у звичайному режимі.

Про повне відновлення роботи турнікетів буде повідомлено додатково, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в ніч на 2 січня країна-агресорка випустила у напрямку столиці 40 шахедів. 22 із них ППо знищило в Києві. Інші - в передмісті та сусідніх областях.

Також сьогодні вранці помер 46-річний чоловік, який був у тяжкому стані після ворожої атаки на столицю 31 грудня. Крім того внаслідок атаки шахедів у Деснянському районі постраждав 19-річний хлопець.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW