Вибухи у декількох регіонах України: захисники нашого неба знищили 39 ворожих дронів-камікадзе минулої ночі



Триває триста тринадцята доба російського широкомасштабного вторгнення. Загарбники вдалися до терору, а захисники нашого неба успішно попрацювали у чотирьох областях. 

Редакція розкаже головні новини ночі та ранку. 

Вночі росіяни атакували Київщину дронами-камікадзе. Нашим захисникам вдалося знищити 22 повітряні цілі.

У столиці повітряна тривога тривала понад чотири години. Очільник ОВА повідомив, що ворог намагався поцілити по критичній інфраструктурі.

Вранці мер Києва Кличко повідомив, що пошкоджень зазнали об‘єкти енергетичної інфраструктури: "У місті – аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об‘єкти теплопостачання".

Крім цього, вночі Сили ППО знищили дев’ять «Шахедів» та одну ракету на Дніпропетровщині та Запоріжжі, повідомило Повітряне командування «Схід».

Про знищення ворожих БпЛА заявив також і мер Миколаєва Сєнкевич: "Під час нічної дронової атаки, на Миколаївщині сили та засоби ППО повітряного командування «Південь» знищили шість Shahed-136, ще один був ліквідований підрозділом Нацгвардії".

Таким чином минулої ночі та вранці захисники нашого неба знищили 39 ворожих дронів-камікадзе. Про це повідомляють Повітряні сили: "До відбиття нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію Повітряних Сил та мобільні вогневі групи.

Крім того, наші воїни знищили два БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10» та керовану авіаційну ракету Х-59".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW