Комунальники та енергетики будуть працювати на свята, — Петро Пантелеєв



Поки мешканці столиці зустрічають Новий рік чи відзначають Різдво, всі, хто забезпечує функціонування багатомільйонного мегаполіса — працюють.

Так було у мирні часи, тож і у воєнний час — це правило лишилось незмінним.

«Комунальники та енергетики будуть працювати на свята», — запевнив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв у ефірі ТРУ «Київ».

Він пояснив киянам, що у столиці вже давно робота побудована на безперервній основі. Комунальники та енергетики працюють 24 години на добу і це також буде відбуватися в новорічну ніч та святковий період.

«Ситуація на новий рік може бути різною, ми готуємося до різних сценаріїв. Будемо намагатися все щоб киянам було комфортно на новий рік і щоб всі у сімейному колі змогли зустріти це свято у спокійній обстановці. Всі сервіси які необхідно — будемо надавати і зробимо для цього 1000% зусиль», — розповів заступник голови КМДА.

До слова, пан Пантелеєв також розповів, що ситуація з обмеженнями подачі електрики у столиці, вірогідно збережеться такою, як є, до кінця зими. До цього треба поставитись з розумінням і терпінням. Енергетики роблять все можливе і неможливе, щоб відновити хоча б планові відключення світла. Але не все залежить від них.

Ольга СКОТНІКОВА, «Вечірній Київ» (джерело)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW