Миколаївські депутати проголосували за відшкодування частини витрат на придбання генераторів для багатоквартирних будинків



Миколаївські депутати проголосували позитивно за  програму компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років.

Як повідомляє міськрада, з бюджету міста виділятимуть кошти для відшкодування частини витрат на обладнання, яке допоможе вирішити проблему нестабільного електропостачання. 

 Це стосується тих  співвласників багатоповерхових будинків, які придбали електрогенератори мають бути придбані після 1 червня 2022 року. При цьому номінальна потужність обладнання повинна становити не менше 3 кіловат. 

Програмою передбачається виділення коштів для компенсації 50 відсотків вартості електрогенераторів, але ця сума не має перевищувати 30 тисяч гривень.

Наприклад: якщо вартість генератора становить 40 тисяч гривень, відшкодування складе 20 тисяч гривень, а якщо 80 тистисяч гривень, компенсують 30 тисяч гривень.

Генератори стануть власністю всіх мешканців багатоповерхівки. Вони і вирішуватимуть, для чого їх будуть використовувати.

Відзначимо, що заявки на отримання таких виплат повинні подавати ОСББ чи управляючі компанії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW