Відповідальність по декількох статтях: від чого закликають відмовитись в Україні на новорічні свята



Чотири дні залишолося до кінця 2022 року і Нового року. Раніше до цього дня готувалися святкові заходи, але цього разу широкомасштабне вторгнення рф зруйнувало звичні події для українців. Рашисти хочуть зруйнувати наше життя та вкрасти свято. Не дивлячись на всі перепони, Україна готується до свята навіть за таких умов. Хоч і будуть діяти обмеження через комендантську годину та використання піротехнічних виробів. 

Про це повідомляє редакція з посиланням на першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького. 

За його словами, у більшості регіонів України обласні військові адміністрації ухвалили рішення про заборону використання піротехнічних виробів. У Києві та Дніпрі це наразі також заборонено.

«Думаю, що найближчими днями заборона діятиме по всіх областях. Відповідальність є і навіть по декількох статтях КУпАП. Але давайте будемо більш відповідальними, не тільки через закон, а ще й через повагу до інших. Багато кого ці петарди чи салюти можуть сильно налякати, як мінімум. Не кажучи вже про все інше. Тому реагувати будемо відповідно», - уточнив він.

Чиновник зазначив, що і комендантська година не скасована в жодному регіоні, і що вона діє в тих самих часових рамках, що і раніше, - у новорічну ніч також.

Раніше, 23 грудня радник глави МВС України Ростислав Смірнов заявив, що спроби продажу феєрверків по Україні наразі є абсолютно мінімальними.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW