Розслідування справи "директора" Міськводоканалу в Маріуполі завершено. Колаборанта чекає суд, - ФОТО



За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальні акти стосовно Сергія Коваля за фактами колабораційної діяльності (ч. ч. 4, 5 ст. 111-1 КК України).

Як повідомили в пресслужбі прокуратури, "співробітник комунального підприємства «Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» обійняв незаконну посаду «директора філії Маріупольського ВУВКГ» так званого державного унітарного підприємства «Вода Донбасу» квазіреспубліки «ДНР». Чоловік керує підприємством, організовує роботу та взаємодію його структурних підрозділів".

Розслідування справи "директора" Міськводоканалу в Маріуполі завершено. Колаборанта чекає суд, - ФОТО, фото-1

Сергій Коваль колись був директор Міськводоканалу в Маріуполі, але його звільнили через підозри у корупції. Звільнили, але до правоохоронних органів не звертались. Тому Сергій Коваль працевлаштувався на аналогічну посаду в місті Покровськ. Там його теж в чомусь запідозрили і звільнили.

Тож цей ділок скористався війною і окупацією, щоб відновити свою кар'єру.

Оскільки колаборант перебуває на тимчасово окупованій території, його судитимуть заочно. Максимальне покарання за санкціями статей – позбавлення волі на строк від 3 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW