На Хмельниччині виявили дівчину, яка ймовірно забирала з пошти наркотики



На Чемеровеччині поліцейські виявили у 21-річної місцевої мешканки пакунок, ймовірно з наркотиками. Подія трапилась 24 грудня.

За інформацією правоохоронців, дівчина забирала своє інтернет-замовлення та оглядала посилку, в якій ймовірно знаходились наркотики.

"24 грудня близько 15:00 години до поліції надійшло повідомлення про підозрілу особу. Прибувши на виклик, дільничні офіцери перевірили інформацію та виявили у жінки пакунок з ймовірно наркотичними речовинами. За попередньо встановленою інформацією, 21-річна місцева мешканка замовила наркотики через мережу інтернет та якраз оглядала свою посилку", — йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині виявили дівчину, яка ймовірно забирала з пошти наркотики (ФОТО), фото-1

Наразі пакунок вилучений та направлений для проведення експертизи, яка встановить вагу та вид речовини, додали в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 309 Кримінального кодексу України та встановлюють усі обставини події. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW