На Дніпропетровщині раніше судимий чоловік викрав у пенсіонера 140 тисяч грн та золоті прикраси



Підозрюваний викрав у 70-річного чоловіка всі його заощадження та золоті прикраси. Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Кам’янського РУП.

Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 37-річний раніше судимий місцевий житель.

Як було встановлено чоловік із серпня працював у дідуся та допомагав йому по домогосподарству. Одного дня підозрюваний побачив у гаражі схованку із грошима та золотими прикрасами і вирішив обікрасти господаря. Перший раз, 13 грудня, він викрав частину грошей, коли потерпілий займався хатніми справами. Другий раз, в ніч із 16 на 17 грудня, чоловік прокрався до схованки та забрав усі гроші та золоті прикраси.

Загалом підозрюваний викрав у жертви майже 140 тисяч гривень та дорогоцінності. Частину грошей він витратив на особисті потреби, а залишок та золоті вироби сховав у схованку неподалік від місця мешкання.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

На Дніпропетровщині раніше судимий чоловік викрав у пенсіонера 140 тисяч грн та золоті прикраси, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW