На Полтавщині попрощались із загиблим військовим Ігорем Солодовим



23 грудня в селі Озера на місцевому кладовищі рідні, друзі, земляки та бойові побратими схилили голови проводжаючи Ігоря Солодова, який загинув 16 грудня 2022 року у боях в с.Червонопопівка, Северодонецького району на Луганщині, не доживши до свого 38-ми річчя кілька днів.

На Полтавщині попрощались із загиблим військовим Ігорем Солодовим, фото-1

Поховали Ігоря Солодова з дотриманням усіх правил ритуалу прощання із захисниками України. Державний прапор після виконання всіх правил поховання передали рідним померлого.

Виконавчий комітет міської ради, депутатський корпус висловлює щирі співчуття рідним та близьким справжнього патріота українського народу!

Вічна та світла пам’ять Герою!

На Полтавщині попрощались із загиблим військовим Ігорем Солодовим, фото-2

Довідково:

Народився Солодов Ігор Вікторович 22 грудня 1984 року в м. Комсомольськ. Навчався у Озерянській загальноосвітній школі. По закінченню якої отримав професію автослюсаря з ремонту автомобілів у професійно-технічному училищі № 18 м. Комсомольськ. Працював у Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті.

Проходив військову службу в внутрішніх військах. Після служби продовжив працювати за попереднім місцем роботи.

Учасник бойових дій в АТО, розвідник.

У липні цього року був призваний до лав Збройних Сил України. 16 грудня 2022 року загинув у боях в с.Червонопопівка Северодонецького району, Луганської області.

У нього залишились: батьки, сестра з братом та син.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW