ДТП на Житомирщині: не розминулися дві автівки



Дорожньо-транспортна пригода сталася днями в селі Глибочку Баранівської громади. У результаті зіткнення автомобілів тілесні ушкодження отримала жителька Хмельницької області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», рухаючись вулицею села у напрямку м. Полонного, допустив зіткнення з автомобілем «Renault Scenic», під керуванням 28-річної жительки Звягельського району, що рухалася у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримала 38-річна пасажирка автомобіля «Renault Scenic». Жінці було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Нині триває з’ясування причин та обставин події.

Водночас правоохоронці звертаються до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Особливо будьте уважні у темну пору доби та зважайте на погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Не забувайте користуватися ременями безпеки, що зменшать вірогідність травмування у разі дорожніх інцидентів. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW