Сам прийшов до відділку поліції: на Миколаївщині затримали чоловіка по підозрі у вбивстві, - ФОТО



На Первомайщині  правоохоронці арештували чоловіка за підозрою у вбивстві знайомого, йому  загрожує до 15 років ув’язнення.

Як повідомляє поліція, 20 грудня, до них звернулась жителька одного з сіл, яка і повідомила, що в її будинку лежить тіло товариша її сина. Судово-медичний експерт, оглянувши потерпілого, виявили на тілі ножові поранення та констатували його смерть.

Поліцейські з’ясували, що напередодні ввечері 33-річний потерпілий прийшов до 35-річного знайомого, де в подальшому вони спільно розпивали спиртні напої. Під час застілля між гостем та господарем виникла сварка.

У ході конфлікту зловмисник наніс множинні ножові удари товаришу. Від отриманих тілесних ушкоджень молодик помер на місці. З місця події власник будинку втік, однак через дві доби сам прийшов до райвідділу поліції.

Сам прийшов до відділку поліції: на Миколаївщині затримали чоловіка по підозрі у вбивстві, - ФОТО, фото-1

Нині слідчі за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєний злочин чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Сьогодні суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Слідство триває.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW