Скільки води втратив Чернівціводоканал за 2022 рік



Чернівціводоканал щодня повідомляє про пориви та аварійні ремонтні роботи. А як взагалі для підприємства та водопровідних мереж минув рік? Пропонуємо дізнатися зі звіту водоканалу, який він нещодавно представив.

Нещодавно Чернівціводоканал представив звіт про свою роботу у 2022 році. Ми обрали з нього найцікавіші  на нашу думку факти, які також можуть зацікавити читачів сайту 0372.ua.

Отже, за рік рівень втрат води склав 13 865,4 тис. кубометрів (у 2021 році - 14 599,2). Тобто втрати води зменшилися на 3,12%, тобто 743,2 тис. кубометрів.

Електроенергії підприємство спожило на 1.7 млн. кВт менше, ніж у попередньому році. Загалом у січні-листопаді 2022 року водоканал спожив 29,9 кВт.год. Зекономити вдалося за рахунок оптимальної роботи насосно-силового обладнання та налагодження роботи двигунів насосних станцій після встановлення частотних перетворювачів.

За рахунок коштів міського бюджету виконали такі роботи:

Скільки води втратив Чернівціводоканал за 2022 рік, фото-1

Загалом оновили 700 м “нової гілки”, що з’єднуватиме насосну станцію з водогоном. Це стабілізує водопостачання “Садгори” і зменшить втрати води.

За 10 місяців 2022 року водоканал отримав від міської ради 67 264,0 тис. грн. Чистий дохід - 189 931,9 тис. грн без ПДВ (на 25,51% більше, ніж у 2021 році).

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз!

Ситуація із заборгованостями наступна:

Ще Чернівціводоканал отримав гуманітарну допомогу від Естонії: кульові крани, засувки, ремонтні хомути, запасні частини. 

Міжнародна організація з питань міграції передала підприємству 36 тис. кг коагулянту для очищення води.

А місто-побратим Ясси передало генератори.

Читайте також:

  • Поривів має стати менше - Чернівці реконструюватимуть водне господарство за німецький грант

  • Боксерки, стрінги, памперси - що витягує Чернівціводоканал з каналізації

  • Чому немає води, коли немає світла - пояснення від Чернівціводоканалу

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW