Нетверезий мешканець Рахівщини стріляв з рушниці по чужій автівці



На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який стріляв неподалік лісу у селищі Ясіня. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

До правоохоронців звернувся житель селища Ясіня Рахівського району, який повідомив, що коли він зі своїм братом повертався з лісу додому, невідома особа з рушниці стріляла по його автівці.

На місці слідчі встановили, що чоловік з мисливською рушницею раптово вийшов назустріч автомобілю. Місцевий житель був розлючений через те, що водій проїжджав через земельну ділянку, яка, за словами стрілка, належить йому. Тоді зловмисник вдарив водія прикладом від рушниці та двічі вистрілив у землю.

“На заваді подальшому розвитку конфлікту стали випадкові свідки, які підійшли до озброєного чоловіка та заспокоїли його”, — додали правоохоронці.

Поліцейським швидко вдалося розшукати і затримати стрілка. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі 39-річний підозрюваний, який вже раніше притягався до кримінальної відповідальності, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Нетверезий мешканець Рахівщини стріляв з рушниці по чужій автівці, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW