На Чернігівщині попрощалися з трьома полеглими героями



22 грудня на Чернігівщині в останню путь провели трьох військових – солдата Артема Селезньова, капітана Володимира Макогона та Ярослава Штефіна. Про це повідомляє обласний військкомат.

На Чернігівщині попрощалися з трьома полеглими героями, фото-1

Солдат Селезньов Артем Станіславович народився 1 квітня 1991 року у Чернігові. Тут закінчив Чернігівську ЗОШ №12, а після неї - Чернігівське професійно-технічне училище.

До повномасштабного наступу Артем працював різноробочим, але після 24-го лютого не лишився осторонь та долучився до лав Збройних Сил України, потрапивши на службу до військової частини А2598 на посаду оператора картографічного відділу.

Протягом цих днів разом з побратимами він мужньо захищав Батьківщину від ворожих окупаційних військ, але, на жаль, 20 грудня 2022 року життя Селезньова Артема обірвалося.

На Чернігівщині попрощалися з трьома полеглими героями, фото-2

Капітан Макогон Володимир Володимирович народився 16 липня 1971 року у селі Білики на Полтавщині. У 1993 році закінчив Харківський державний університет, тривалий час працював у Чернігівському відділенні Українського геолого-розвідувального інституту. У 2021 році Володимир вступив до докторантури Національної академії наук України, навчання поєднував з викладанням у Полтавському університеті та згодом став кандидатом геологічних наук.

З початком повномасштабної війни Володимир залишив наукову та викладацьку діяльність та долучився до Захисників України, аби зі зброєю в руках боротися за світле майбутнє рідної землі. Службу ніс у військовій частині А7014, перебував на посаді офіцера резерву та віддано відстоював суверенітет і територіальну цілісність України.

На жаль, 6 грудня 2022 року серце Макогона Володимира зупинилося назавжди.

Сьогодні рідні та близькі востаннє попрощалися з Артемом та Володимиром, вшанувавши їх світлу пам'ять у Катерининській церкві та поховавши обох воїнів на кладовищі Яцево.

На Чернігівщині попрощалися з трьома полеглими героями, фото-3

Старший солдат Штефін Ярослав Олександрович народився 3 липня 1991 року у селі Тиниця, де закінчив 9 класів місцевої школи. Потім навчався у Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту, а після проходження строкової військової служби працював рятувальником у Головному управлінні ДСНС в Києві.

У вересні цього року чоловік долучився до оборонців Батьківщини, потрапивши до складу військової частини А1815 на посаду старшого розвідника. Протягом цих місяців наш земляк віддано та мужньо боровся з російськими окупаційними військами, даючи гідну відсіч загарбникам.

На жаль, 11 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині Штефін Ярослав загинув...

Сьогодні рідні та побратими провели героя-земляка в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять ворога та поховавши його на кладовищі рідного села (фото 6-8).

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром...



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW