Морпіхи, які вже загартовані боями на півдні, міцно тримають зайняті рубежі на Донецькому напрямку,- ФОТО



Бійці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, яка дислокується у Миколаєві, обороняють країну від ворога на Донецькому напрямку. До цього вони вже загартувалися на півдні. 

Інформагентство АрміяInform розповідає історію артилеристів 36-ї бригади, які міцно тримають зайняті рубежі на Донецькому напрямку. Вони розуміють, що вогонь їхніх гармат дає можливість ефективніше працювати піхоті на передових рубежах.

Як розповідає військовий Юрій, на підготовку та ураження цілі у них є лише близько двох хвилин. Тому кожен повинен досконало знати свої обов’язки.

Ми отримуємо дані про цілі, наводимося і працюємо. І так протягом усього дня. Часто відпрацьовуємо по ворогу вночі. Переважно нищимо рашистську піхоту та їхню бронетехніку. Також нерідко нашими цілями стає їхня артилерія, яку помічає українська аеророзвідка,- говорить військовий.

Варто додати, що цей колектив вже загартований боями на півдні України. Останні кілька місяців вони стримують наступальні спроби ворога на Донецькому напрямку.

Тут зовсім інша інтенсивність боїв. Суттєво більше обстрілів зі сторони їхньої артилерії. Нам доводиться постійно бути напоготові. За один день можемо відпрацювати до десятка цілей. Часу на перепочинок майже ніколи немає, – зазначає артилерист із позивним "Тьоска".

За словами військового, аби вберегти техніку, вони її добре маскують та якісно обладнують вогневі позиції. Це дає можливість убезпечити її від пошкоджень ворожими снарядами. 

– Попри усі складнощі, наш бойовий дух залишається піднесеним. Ми будемо й надалі тримати зайняті рубежі та безщадно нищити противника, наближаючи нашу перемогу, – підсумовує артилерист.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW