Сьогодні на Донбасі, як і в усі попередні тижні, тривають жорстокі атаки, - Президент України Володимир Зеленський



Головне зі звернення Президента

  •  Коротко про сьогоднішній день. Перше. Є підтвердження макрофіну від Європейського Союзу для України на наступний рік. Обсяг – 18 мільярдів євро. Це хороший результат.
  • Друге. Говорив з Премʼєр-міністром Канади Трюдо. Хороша розмова – готуємо посилення нашої оборонної співпраці. Дякую Премʼєр-міністру Джастіну Трюдо та всім канадцям за принципове лідерство в санкційній політиці. Кожен санкційний крок проти Росії за війну, який уже був зроблений вільним світом, реально допомагає нам наближати мир.
  • Третє. Готуємо важливі міжнародні заходи на наступний тиждень. Те, що може дати Україні більше оборонної підтримки цієї зими, більше військових можливостей.
  • Під час чергового російського обстрілу Херсона сьогодні снаряд поцілив у пункт допомоги Червоного Хреста. Загинула жінка – парамедик, волонтерка. Мої співчуття рідним... Лише від початку цієї доби Росія вже понад 16 разів обстріляла Херсон! Лише за один день! І так – щодня.
  • Сьогодні знову обстрілювалися громади Харківської області...
  • Сьогодні на Донбасі, як і в усі попередні тижні, тривають жорстокі російські атаки. Окупанти кидають у наступ усіх і все, що тільки мають. Вони не можуть здолати нашу армію, а тому фізично знищують кожне місто й село, щоб не було жодних будівель, жодних навіть стін, які можна використовувати для будь-якої оборони...
  • Єдиний шлях, як це припинити, – це витісняти крок за кроком російських терористів з нашої української землі. Це продовжувати тиск на Росію. Це шукати нові й нові способи притягнути кожного російського терориста, кожного російського олігарха, який допомагає державі-терористу і всім російським посадовцям і пропагандистам, – притягнути до відповідальності за все те, що вони роблять. Роблять проти України, проти свободи як такої.
  • Я дякую кожному й кожній, хто воює й працює для України! Дякую всім, хто тримає фронт на Донбасі, на півдні, хто тримає кордон, хто захищає наше небо, захищає наших людей.
Сьогодні на Донбасі, як і в усі попередні тижні, тривають жорстокі атаки, - Президент України Володимир Зеленський , фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW