АТ "Сумиобленерго" показало наслідки обстрілів і негоди для ЛЕП



Так виглядають наслідки обстрілів і негоди, з якими фахівцям АТ "Сумиобленерго" доводиться працювати щодня в режимі нон-стоп. Прикордонні громади Сумщини і надалі зазнають нещадних ворожих атак. Обстріляні лінії електропередач, понівечене електрообладнання, знищена інфраструктура – на жаль, стали буденністю для енергетиків. Зима також додає погодних "сюрпризів" у вигляді поривчастого вітру, дощу і снігу, морозу і зледеніння.

Але попри ворожу агресію та складні погодні умови, енергетики не здаються. І вдень, і вночі вони продовжують працювати над відновленням пошкоджень та ліквідацією аварій, підтримувати електромережі у робочому стані, намагаються стабілізувати енергосистему у критичні для безпеки її роботи моменти.

Ми дякуємо усім, хто з розумінням ставиться до тимчасової відсутності світла через аварійні ситуації або застосування стабілізаційних відключень.

Зараз по місту Суми та області діють графіки погодинних (планових) вимкнень електроенергії (ГПВ) у режимі +4/-2 години. Зміна режиму ГПВ (а отже, зменшення тривалості відключень споживачів) пов’язана зі збільшенням ліміту, наданого НЕК "Укренерго" на область. Додамо також, що НЕК "Укренерго" повідомила про введення в роботу 13 грудня ще одного блоку на атомній станції. Це допомогло не застосовувати минулої доби аварійні відключення для збалансування енергосистеми.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW