У вбивці Маріуполя Сабліна знайшли 11 квартир в Києві. Що про нього відомо, - ФОТО



Нацполіція України повідомила про підозру депутату російської держдуми Дмитру Сабліну за посягання на територіальну цілісність України.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції. 

В релізі правоохоронців ім’я негідника не називають, проте джерела Української правди в поліції стверджують, що це саме Саблін.

У вбивці Маріуполя Сабліна знайшли 11 квартир в Києві. Що про нього відомо, - ФОТО, фото-1

"Досудове розслідування стосовно протиправної діяльності російського політика 1968 року народження проводять працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

Перед повномасштабним вторгненням як депутат теперішнього скликання державної думи росії голосував серед інших депутатів про надання дозволу на ведення військ на територію України.

Водночас чоловік є уродженцем міста Маріуполь Донецької області. Встановлено, що фігурант у цьому році нагороджений медаллю "за отвагу" та "бойовою" медаллю "за асвабаждєніє Маріуполя" наказом так званого голови так званої "ДНР" Пушиліна".

Дмитру Сабліну  заочно повідомлено про підозру в фінансуванні дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, та посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України, вчинені особою, яка є представником влади.

Повідомляється, що в ході досудового розслідування було проведено 8 санкціонованих судом обшуків. Під час вказаних заходів виявлені та вилучені оригінали документів, що підтверджують наявність у Сабліна 11 квартир у місті Києва.

Зазначається, що на даний час вирішується питання про накладення арешту на вказану нерухомість.

Ми розповідаємо вам історію про Дмитра Сабліна, де він народився, вчився і як впливав на місцеву владу в Маріуполі.

Дмитро Саблін народився в Маріуполі. Вчився  в школі №25, де ним дуже пишались. Але в одній школі з ним вчився інший хлопчик, Пєтя Іванов, хуліган. І вони потоваришували.

Пєтя виріс і став бандитом. І як водиться в українських реаліях, бандит Пєтя Іванов зробив вдалу кар’єру в бандитській партії  - Партії регіонів. Розпилював вкрадені в Маріуполі гроші, контролював воровські гроші,  збивав бабки з чесно працюючого бізнесу і вважав себе великим політиком.

А Діма виріс і теж став бандитом – тільки таким прилизаним, поважним, в костюмі та краватці.  Такі бандити зазвичай стають депутатами держдуми російської федерації.

Гроші, влада, і все таке інше, що він отримав… За це Дмитру Сабліну довелось платити. Ціна  питання – зрада своєї Батьківщини і рідного міста.

Ще близько 15 років тому він став тією людиною, через яку в Маріуполі (і, як з’ясувалося згодом, не тільки в Маріуполі, а ще і в Криму) за брудні нафтогазові гроші скуповували людей, робили агентурну мережу.

В Маріуполі Діма Саблін профінансував (звісно не за свої гроші, а за «деньги российской федерации») реконструкцію скверу Перемоги, а також арт-алею, яку довгий час в Маріуполі називали місцевим Арбатом, але за волею Сабліна з Івановим там встановили чомусь плиту з новою назвою – Алея пам’яті.

В 2013 Маріупольська міська рада  надала Сабліну звання Почесного маріупольця – за такі потужні фінансові вливання у місто. 

І Діма подякував рідному місту – у лютому 2014 року, коли путін запросив у держдуми дозвіл ввести війська на територію України, Саблін підняв руку «за». Ну тобто дозволив знищити російським військам рідне місто.

В 2014 році Маріупольська міська рада проголосувала за зняття з Сабліна звання почесного маріупольця за його антиукраїнські дії.

Не виключаємо, що саме через Сабліна останні роки готувався ґрунт для радісної зустрічі окупантів в Маріуполі. Фракція ОПЗЖ більш ніж на половину складалася з людей, які не мали ніяких офіційних доходів, але жили розкішно. Не виключаємо, що жили вони на російські гроші, а отримували їх, в тому числі, за збір розвідданих щодо інфраструктури міста. Ось чому ворог дуже швидко знищив всі інфраструктурні об’єкти життєзабезпечення Маріуполя прицільним вогнем в перші ж дні березня, з початку блокади.

Як тільки частина міста потрапила під окупацію, Дмитро Саблін одним з перших росіян прибув у розбомблене місто і став роздавати гуманітарку (на фото).

У вбивці Маріуполя Сабліна знайшли 11 квартир в Києві. Що про нього відомо, - ФОТО, фото-2

Правоохоронними органами вже встановлено, що люди в партії ОПЗЖ, які в Маріуполі корегували ворожий вогонь по місту, були безпосередньо пов’язані з Дмитром Сабліним.

До речі, у маріупольській міської влади є пропозиція заарештовані квартири Дмитра Сабліна в Києві передати родинам з Маріуполя, які втратили житло, наприклад, багатодітним родинам.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW