У Покровську продовжують розвивати гуманітарний фронт та шукати нових донорів



Керівники Покровської міської військової адміністрації зустрілися із представниками БФ «Восток SOS».

Від самого початку збройного конфлікту одним з основних напрямків роботи Фонду є гуманітарна допомога населенню. Під час гуманітарних місій його представники аналізують ситуацію в регіоні, визначають та висвітлюють в ЗМІ актуальні проблеми та потреби людей, розширюють взаємодію з громадськістю.

У Покровську продовжують розвивати гуманітарний фронт та шукати нових донорів, фото-1

"Працюємо з 2015 року. Займаємось евакуацією населення з місць, де є небезпека для здоров’я та життя, - розповів про свою організацію представник благодійного фонду «Восток SOS» Дмитро Попов. – Діють і гуманітарні програми та партнерські грантові програми з міжнародними організаціями та конкретними громадами. Проєкт, яким ми зараз займаємось, моніторинговий та інформаційний. «Восток SOS» та партнерська міжнародна організація «ІнтерSOS» хочуть дізнатися, яка ситуація з безпекою у громадах Запорізької та Донецької областей. І, виходячи вже з цього, спробувати надати цільову допомогу». 

У Покровську продовжують розвивати гуманітарний фронт та шукати нових донорів, фото-2У Покровську продовжують розвивати гуманітарний фронт та шукати нових донорів, фото-3

Керівники громади взяли участь в опитуванні від майбутніх партнерів щодо безпекової ситуації у Покровській ТГ і повідомили благодійникам про 5000 ВПО, які зараз знайшли прихисток на цій території. 

У Покровську продовжують розвивати гуманітарний фронт та шукати нових донорів, фото-4

"Ми не зупиняємося у пошуках шляхів підтримки нашої громади! І завжди приємно знаходити нових партнерів, готових надати допомогу нашим жителям. Сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та тривалою", - зазначила заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Наталія Іваньо.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW