У депутата рф знайшли 11 квартир у Києві: поліція ініціювала арешт



Правоохоронці повідомили про підозру депутату російської держдуми Дмитру Сабліну, який перед повномасштабним вторгненням голосував про надання дозволу на ведення військ на територію України.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Крім того, під час збирання доказів, у російського політика виявили 11 квартир у Києві. На даний час вирішується питання про накладення арешту на вказану нерухомість.

Зазначається, що підозрюваний, 1968 року народження, є уродженцем м. Маріуполь Донецької області. Встановлено, що фігурант у цьому році нагороджений медаллю "за отвагу" та "бойовою" медаллю "за асвабаждєніє Маріуполя" наказом так званого голови так званої "днр" пушиліна.

Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 110-2, ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Йдеться про фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, вчинені особою, яка є представником влади.

Раніше ми розповідали, що на Київщині прикордонники затримали двох колаборантів, які прямували до столиці.

Також писали, що правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося фальсифікацією та збутом фальсифікованих лікарських засобів від тяжких хвороб – раку, гепатиту В та інших.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW